Star-Light FCF58GRTW – aragaz romanesc cu grill si rotisor la reducere

Star-Light FCF58GRTW  este un aragaz de la cunoscutul producator romanesc ce se remarca prin designul elegant, functie de gatire cu grill si rotisor si aprindere electrica atat pentru plita cat si pentru cuptor.

Plita dispune de patru arzatoare si are dimensiuni destul de generoase astfel incat vasele de gatit nu se mai ating intre ele asa cum se intampla la modelele mai mic. Cele patru arzatoare au dimensiuni diferite si se pot folosi in functie de marimea vasului de gatit. Aprinderea electrica ne scapa de clasicul aprinzator si este mult mai comod si mai sigur. De asemenea, sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz atunci cand flacara se stinge din diverse motive. Gratarul este alcatuit din fier si se detaseaza rapid pentru o curatare eficienta.

Aragaz-Star-Light-FCF58GRTW-300x300  Cuptorul din cadrul modelului Star-Light FCF58GRTW are 62 litri capacitate si ca puncte forte v-am amintit mai sus functiile de gatire cu grill si rotisor. incalzirea inferioara, superioara, siguranta si sistemul de iluminare sunt alte dotari ce intregesc specificatiile tehnice pentru acest aragaz la reducere.

Star-Light FCF58GRTW este un model finisat complet pe alb si pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu definit de urmatoarele dimensiuni: 85 x 58 x 58 cm. Picioare ajustabile ofera punerea la drept a aparatului pentru o gatire corespunzatoare. Capacul plitei este alcatuit din geam, iar ca accesorii veti gasi in colet tava adanca si gratarul pentru cuptor. Panoul de comanda contine butoanele pentru arzatoare si cuptor, instructiuni usor de citit, buton de iluminare interioara si buton pentru functia timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *