Combina frigorifica Star-Light CRFH-273AP

Star-Light CRFH-273AP se remarca prin designul bine pus la punct si pretul accepatabil de vanzare. Astfel, pentru circa 1000 lei putem avea in bucatarie o combina frigorifica destul de incapatoare si incadrata intr-o clasa de eficienta economica.

Volumul total este de 273 litri, iar din aceasta valoare 205 litri merg catre frigiderul amplasat in mod clasic. Aici intalnim patru rafturi din sticla si alte patru suporturi pe usa pentru a raci diferite sticle sau recipiente. Sistemul de racire este unul automat si rar am mai vazut aparate frigo care sa nu aiba aceasta dotare. De un real ajutor sunt si compartimentele speciale pentru fructe si legume ori branzeturi pentru ca aici se pastreaza o temperatura de 0 grade si o umiditate optima pentru o pastrare mai indelungata a produselor.

Combina-frigorifica-Star-Light-CRFH-273AP-300x300

Congelatorul dispune de diferenta de 68 litri, 3 compartimente cu o deschidere larga si are o capacitate de congelare de3 kg/24 ore.

Designul este capitolul ce imi place cel mai mult la  Star-Light CRFH-273AP. Manerele sunt orizontale si integrate pentru a pastra liniile aparatului, culoarea de finisaj este una placuta, iar ca dimensiuni pentru amplasament trebuie sa aveti in vedere valorile de 176 x 55.1 x 58 cm. Si pe planul nivelului de zgomot la functionare sta foarte bine pentru ca valoarea maxima atinsa va fi de 42 db.

Combina frigorifica Star-Light CRFH-273AP este un ajutor bun in orice bucatarie si se incadreaza intr-un buget mediu. Volumul total este unul bun, consumul este mai mic comparativ cu modelele clasice si pretul este unul destul de bun. Perioada de garantie standard este de 24 luni, dar poate fi extinsa dupa preferinte.

One thought on “Combina frigorifica Star-Light CRFH-273AP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *