Star-Light CEC-4218 – cuptor electric cu timer si functie de gatire la grill

Star-Light CEC-4218 este un cuptor electric ce l-am folosit pana cand am achizitionat modelul incorporabil. Intentionam sa gatesc ceva si la cuptor in perioada respectiva si m-am indreptat catre solutii ieftine si eficiente. In momentul de fata il gasiti la emag cu o reducere de 35% si garantie 2 ani – vezi oferta !

Panoul de control al aparatului este amplasat pe partea dreapta si de aici avem acces la reglarea temperaturii (90-140-190-220 grade), selectarea functiei de gatire, si alegerea timpului de gatire. Butoanele sunt de calitate, se manevreaza usor si pastreaza culoarea de finisaj a aparatului.Star-Light-CEC-4218-300x300  Puterea de 1800 w asigura o gatire usoara chiar si pentru articolele mai voluminoase. La interior dispune  de un spatiu 42 litri.Star-Light CEC-4218 poate gati preparatele preferate in cadrul urmatoarelor functii: gril, incalzire superioara/inferioara, gatire cu aer cald simplu sau alaturi de incalzirea superioara ori inferioara.

Star-Light CEC-4218 se remarca prin urmatoarele dimensiuni 580 x 400 x 370 mm. E un aparat finisat pe negru cu picioare de sutinere pentru un grad ridicat de stabilitate pe suprafata de lucru.  manerul orizontal asigura o deschidere lejera a usii. Aceasta este transparenta pentru o buna vizibilitate la interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *