Star-Light CDD-210API – frigider cu doua usi foarte economic

Star-Light CDD-210API este un aparat frigorific putin diferit de cele obisnuite prin prisma faptului ca are pozitionat congelatorul in partea superioara. Aici avem disponibila o capacitate de 41 litri pentru a congela diferite tipuri de alimente. Dimensiunile de 142 x 55 x 55 cm si usile reversibile il fac un frigider cu doua usi destul de usor de incorporat si nu cred ca va ocupa prea mult spatiu in bucatarie.

Frigiderul ofera 166 litri spatiu pentru depozitarea diferitelor alimente la temperaturi pana in zero grade. Spatiul este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata, iar in partea inferioara se afla compartimentul special pentru branzeturi si cel pentru fructe si legume. Star-Light CDD-210API dispune de termostat reglabil, iluminare interioara si diferite suporturi pe usa pentru a raci diferite recipiente.
Frigider-cu-2-usi-Star-Light-CDD-210API-300x300
Finisajul aparatului este unul clasic, adica pe alb. Manerele sunt unele incorporate pentru a pastra designul modern al aparatului. Pe partea de consum nu vor fi prea mari probleme pentru ca Star-Light CDD-210API este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumand circa 170 kwh pe an. Per total pare un aparat frigorific bun daca nu ai nevoie de a congela prea multe produse. Vine la un pret redus cu 25%, beneficiaza de transport gratuit si garantie 24 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *