Star-Light CC2000TFT – convector electric de podea cu ventilatie si timer

Star-Light CC2000TFT este un convector electric de podea ce ne poate scapa de eventualele neplaceri in anotimpul rece. Asigura o incalzire rapida a camerei respective, are o greutate redusa si un design modern.

Clasicele calorifere cu ulei doar incalzesc aerul din zona respectiva, in timp ce convectoarele sunt mult mai eficiente pentru ca ventileaza aerul incalzit in camera. Puterea de 2000 w se poate regla prin intermediul celor trei trepte. Termostatul de camera asigura oprirea cand s-a atins temperatura dorita in camera. O alta posibilitatea ar putea fi data si de folosirea timerului din dotare: opreste automat aparatul dupa un interval de timp definit.

Star-Light CC2000TFT are picioare de sustinere ce ii ofera stabilitate pe orice suprafata. Are o greutate redusa si se poate muta destul de usor in alta locatie. Pe plan de securitate ar mai trebui adaugate: termostat siguranta, protectie la supraincalzire, protectie la inghet. Este un model mult mai eficient comparativ cu clasicele moderne datorita aerotermei incorporate.

Star-Light-CC2000TFT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *