Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A

Cei de la Star-Light au in arsenal si unele modele portabile de aer conditionat. E vorba de Star-Light ACMP-09A si ACMP-12A. Caracteristicile generale sunt asemanatoare, diferenta notabila are in vedere puterea de racire si suprafata maxima pe care va fi utilizat. Acest tip de aparate sunt recomandate persoanelor care nu locuiesc prea mult in locuinta respectiva si nu dispun de un buget mare pentru un aer conditionat clasic. Se muta foarte usor dintr-o camera in alta datorita greutatii reduse, nu consuma multa energie electrica si se pot depozita usor atunci cand nu mai este util. Star-Light ACMP-09A se remarca prin puterea de racire de 9.000 btu si poate face fata cu succes camerelor cu suprafata cuprinsa intre 18-25 mp . Star-Light ACMP-12A raceste camere cu suprafata cuprinsa intre 24-35 cm, nu mai este necesara achitarea taxei de instalare si nici instalarea unitatii exterioare. Are o putere de racire de 12.000 btu si numeroase functii pentru racire rapida sau dezumidificare.

Constructia aparatului este una destul de simpla. Se remarca prin 440 x 340 x 705 mm alaturi de o greutate de 26 kg. Nivelul de zgomot la functionare atinge valoarea de 52 db (valoare asemanatoare cu cea emisa de unitatile standard).Utila este functia de dezumidificare pentru ca ofera un aer in parametrii normali si elimina disconfortul ce poate aparea din cauza umiditatii ridicate.

Aparatele de aer conditionat portabile au functii asemanatoare cu cele intalnite la modelele standard: ventilatie, incalzire, dezumidificare, functie jet, timer, mod turbo. Panoul de comanda e usor de folosit pentru ca are in componenta butoane mari pentru majoritatea functiilor, iar displayul lcd ofera informatii despre temperatura curenta inregistrata in camera. oferte bune la aer conditioant poti gasi si aici.

Star-Light-ACMP-09A-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *