Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN

Star-Light ACM-12BIN are o putere de racire mult mai mare comparativ cu modelul precedent. Se poate observa si din titlu ca e vorba de 12.000 btu putere de racire, valoare ce asigura un confort sporit in zilele sufocante de vara. Filtru de particule de ultima generatie are un rol important in oferirea unui aer sanatos pentru respiratie, iar functiile de racire rapida asigura ajungerea la temperatura optima in cel mai scurt timp posibil. pe partea de caracteristici generale ar mai putea fi adaugate: clasa energetica A++, inverter, afisaj lcd, kit de instalare inclus in limita a 3 m traseu frigorific, telecomanda.

Star-Light-ACM-09BIN-300x300

Star-Light ACM-12BIN e un aparat cu un bun raport pret/functii disponibile. Detectarea automata a pierderilor de agent frigorific ofera excluderea unor defectiuni ale aparatului, celelalte fiind scoase in evidenta cu ajutorul diagnosticarii automate. Un aer conditionat se poate folosi si in serile de toamna-iarna mai racoroase, temperatura ajungand la punctul optim cu un consum mic de energie electrica. Alte functii disponibile la acest model: racire rapida, ventilatie, mod de noapte si automat, dezumidificare, functie jet, autorestart. Vezi caracteristici despre modelul Star-Light ACM-09BIN

Unitatea interiora din cadrul lui Star-Light ACM-12BIN are dimensiunile de 853 x 320 x 565 mm, design placut ce ce integreaza pe orice perete al camerei si un nivel de zgomot la functionare de 53 db. E un aer conditionat ieftin ce merita achizitionat pentru perioada insuportabila din timpul verii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *