Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN

Star-Light ACM-09BIN e un dispozitiv de racire recomandat celor ce au apartamente nu prea spatioase sau celor ce cauta un aparat de aer conditionat pentru firme sau birouri de suprafata mica spre medie. Are o putere de racire de 9.000 btu, dispune de incadrare in clasa de eficienta energetica A++ si are la baza un invertor economic si silentios. Pe piata exista foarte multe branduri in acest domeniu, dar fiecare alege in functie de preferinte, putere de racire sau functii suplimentare integrate.

Oferte pentru modelul Star-Light ACM-09BIN puteti gasi la multe alte magazine online, dar eu va recomand sa profitati de oferta cu reducere de 23% din pretul de baza. In acest fel, pentru circa 1230 lei (vezi pret actualizat) puteti primi un dispozitiv modern de racire care are functii ce se intalnesc la majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Star-Light-ACM-09BIN-300x300

Unitatea interioara se remarca prin dimensiunile de 720 x 210 x 255 mm alaturi de un design pe alb. Numele brandului ocupa o pozitie centrala, iar sub acesta se afla displayul lcd care afiseaza temperatura si functia curenta selectata.Zgomotul la interior atinge valoarea de 52 db, dar aceasta valoarea variaza mult si in functie de treapta de ventilare folosita.

Star-Light ACM-09BIN se lauda cu numeroase functii care il fac usor de folosit si care ii asigura o functionare ingelungata alaturi de un consum redus de energie electrica: ventilatie, racire, incalzire, autorestart, dezumidificare, functie jet, timer, autodiagnosticare, detectie pierdere agent de racire.

One thought on “Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *