Masina de spalat rufe Star-Light WMD-712AP

Star-Light WMD-712AP e o masina de spalat romaneasca ce are capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza maxima la centrifugare, incarcare frontala si clasa eficienta energetica A+. Nu arata super la capitolul design, dar mie imi place ca sunt asezate butoanele pe un singur rand si ca se pot alege setarile suplimentare simplu si usor. Consola pentru a selecta unul dintre cele 15 programe disponibile este amplasata central, iar in continuarea ei intalnim displayul LCD ce afiseaza informatii utile pentru ciclul de spalare alaturi de butoanele mai sus amintite.

Functiile suplimentare pe care le intalnim aici sunt asigurate de programarea intarziata si controlul electronic al balansului. Grila de programe ne pune la dispozitie setari stabilite pentru temperatura sau durata de spalare pentru urmatoarele tipuri de tesaturi: bumbac, lana, sintetice, delicate, haine mixte sau cele ce necesita prespalare.

Aparatul este de culoare alba, masoara 84.5 x 59.7 x 52.7 cm si are un volum al tamburului de 49 litri. Nivelul de zgomot la spalare este unul bun, de 58 db, iar in timpul stoarcerii urca pana la 79 db in functie de treapta selectata.

Masina-de-spalat-rufe-Star-Light-WMD-712AP-300x300

Star-Light WMD-712AP se dovedeste o achizitie reusita daca esti in cautarea unui nou electrocasnic ce va spala bine rufele si pe care nu vrei sa cheltui mai mult de 1200 lei. beneficiaza de garantie 24 luni, transport gratuit si posibilitatea de ridicare a produsului vechi. Despre produsele de la acest brand am mai vorbit in cateva articole de pe blogul nostru (aragaze, ventilatoare cu picior sau masini pentru gatit paine), asa ca puteti cumpara cu incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *