Star-Light 24DM6001 – tv cu diagonala de 60 cm si finisaj alb

Star-Light 24DM6001 este putin diferit fata de modelele precedente pentru ca beneficiaza de un finisaj pe alb si poate oferi o imagine placuta in camera unde va fi amplasat. Diagonala masoara 60 cm, asadar avem un tv potrivit pentru camere de dimensiuni reduse: bucatarie sau dormitor.

Pret Star-Light 24DM6001 

Pretul mi se pare potrivit pentru specificatiile acestui televizor. Este un model cu rezolutii hd care arata destul de bine la exterior, are functii smart integrate, o diagonala potrivita si o gama de conexiuni completa. Vezi pret special.

Smart-LED-Star-Light-60-cm-24DM6001-300x300

Aparatul beneficiaza de un design simplu. Plasticul este unul de calitate si observati finisajul pe alb. Cred ca clasicul negru a devenit putin demodat, iar pentru cei ce prefera acest finisaj pur cred ca este un aparat potrivit. Piciorul de sustinere este putin cam mare, dar ofera o stabilitate ridicata. Daca aveti posibilitatea sa il montati in cadrul unui perete va recomand pentru economie de spatiu si o vizionare lejera.

Specificatii video Star-Light 24DM6001

Partea video are la baza un ecran led ce ofera rezolutii hd (1366 x 768 pixeli). Imaginile sunt clare, cursive, culorile naturale, iar alaturi de luminozitatea si contrastul specific veti avea o noua experienta in cazul vizionarii tv. Slotul ci+ ne ofera posibilitatea de a receptiona posturi tv si de a scapa de echiul decodor si cablurile aferente + telecomanda suplimentara.

Smart tv-u are wi-fi integrat si urmatoarele porturi pentru conexiuni: usb, hdmi, intrare scart, intrare pc. Sistemul audio ofera o putere de iesire medie, este de tipul stereo si ofera egalizator si efecte de surround.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *