Kring F101D – Bicicleta spinning cu cadru otel si suport tableta

Kring F101D este o bicicleta spinning destul de solida si se deosebeste de modelele obisnuite prin capacitatea bidirectionala a volantei. Aceasta are o greutate de 7 kg, iar rezistenta magnetica se poate regla in cadrul celor 8 trepte de intensitate diferita. Cadrul este unul destul de solid, finisat pe culoarea rosu si alcatuit din otel. Nu are dimensiuni prea generoase si este usor de transportat si pliat dupa utilizare.

Computerul integrat este cel care afiseaza viteza, caloriile si distanta prin intermediul displyului lcd amplasat central. Pentru un plus de comoditate senzorii au fost integrati in manerele de sustinere. Sezutul este ajustabil si ofera posibilitatea folosirii modelului Kring F101D de catre persoane de diferite inaltimi.

Un alt element distinctiv este asigurat si de suportul pentru sustinerea tabletei sau telefonului. Este folositor pentru a asculta muzica sau viziona diferite clipuri cu exercitii fitness in timp ce facem propriile exercitii.Bicicleta-spinning-Kring-F101D-300x300

2 comments on “Kring F101D – Bicicleta spinning cu cadru otel si suport tableta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *