Sony Bravia 32RD430 – model al anului 2016 cu imagini hd

Cu tehnologiile integrate Clear Phase si Motionflow XR alaturi de un display Direct Led ce afiseaza imagini in format HD, Sony Bravia 32RD430 poate fi considerat un produs cu un excelent raport calitate/pret. Este un televizor al anului 2016 si asta se vede prin prisma caracteristicilor speciale pentru sunet si imagine integrate.

Televizorul Sony Bravia poate suplimenta destul de usor si functiile unui monitor pentru ca are o intrare speciala in acest sens. Imaginile sunt afisate in cadrul unui ecran cu diagonala de 80 cm. Rezolutiile maxime oferite ajung pana la 1366 x 768 pixeli alaturi de un aspect al imaginii de 16:9 si vizibilitate din unghiuri 178/178 grade.

Sistemul audio integrat (Nicam / A2 Stereo) ofera o putere de 2 x 5 w. Este capitolul unde mi-as fi dorit mai mult. Chiar daca sunetul se aude destul de clar, mi-as fi dorit mai multa putere pe acest plan.

televizor-LED-Sony-Bravia-80-cm-32RD430-300x300

Pentru receptia posturilor modelul Bravia foloseste un tuner digital (DVB-T, DVB-C) alaturi de intrarea clasica pentru antena. Playerul multimedia nu mai este o surpriza pentru nimeni si il gasim prezent si aici pregatit sa redea majoritatea formatelor actuale.

Pe partea de conexiuni stam foarte bine pentru ca avem tot ce e nevoie atat pentru redarea fisierelor de pe alte medii cat si pentru conectarea la alte aparate externe: porturi usb si Hdmi, iesire si intrare audio, slot cartela inteligenta, intrare scart, RF In, etc.

Sony Bravia 32RD430 are o greutate de 5 kg si dimensiuni de 735 x 481 x 174 mm. Montajul in cadrul unui perete ofera un efect vizual placut, dar economiseste si spatiu. Daca alegi amplasarea pe o comoda tv moderna te alegi cu un design placut oferit de piciorul de sustinere lung dotat cu insertii metalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *