Somiere metalice si rabatabile – modele ieftine online

Somiera reprezinta suportul care sustine salteaua in cadrul unui pat. Asa cum va spuneam, am mesterit multe lucruri prin casa de unul singur si aici merita sa amintesc si constructia unui pat de dormit. Chiar daca initial nu am putut achizitiona o somiera si am facut cadrul de sustinere din doua placi de pal, pot spune ca investitia in cumpararea unei somiere metalice merita si se va simti cu timpul in pozitia si orele care le petreci dormid.

Clasificare:

somierele fixe – contin un cadru metalic de forma dreptunghiulara dotat cu patru picioare rezistente pentru sustinere. Sipcile elastice din furnir sau alt material asemanator reprezinta suportul pe care va sta salteaua.

somierele rabatabile – au in componenta un sistem de ridicare cu piston ce va ridica suportul de sustinere. Modelul asta vi-l recomand daca aveti diferite chestii de depozitat sub pat. (exemplu: globulete si aranjamente Craciun pe timpul verii)

somierele tapitate si cele cu telecomanda – au picioarele alcatuite din lemn si marginile sunt tapitate cu un material textil fin si rezistent.

Avantaje:

Comparativ cu suportul alcatuit din placi de pal, folosirea somierelor aduce si cateva avantaje pe care vi le expun mai jos:

-ventilarea saltelei – este primul si cel mai important avantaj ce se simte inca de la primele utilizari. Salteaua va fi acum ventilata corespunzator datorita cadrului alcatuit din lamele de lemn tratate si foarte rezistente, vor disparea depuneriile de mucegai si bacteriile ce iubesc umezeala.

– pastrarea saltelei in conditii normale – vei vedea ca salteaua nu se va mai lasa la mijloc, pentru ca o somiera buna va prelua greutatea celor care folosesc patul si o va distribui uniform pe toata suprafata. In plus nu se vor mai forma asa zisele gauri in zona din mijloc.

Cam aceastea au fost punctele care le-am dorit sa le reamintesc referitor la utilizarea unei somiere ieftine in pofida placilor de pal clasice. Care este experienta ta cu referire la acest produs de dormit ?


somiera-metalica-3-zone-300x200

2 comments on “Somiere metalice si rabatabile – modele ieftine online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *