Televizor LED Smart Tech LE-6519

Smart Tech LE-6519 este un dispozitiv cu diagonala de 165 cm, un televizor non smart recomandat pentru camerele mai spatioase. Mi-a atras atentia designul reusit, culoare de finisaj placuta si marginile destul de subtiri. Planuiesc sa il amplasez pe o comoda tv moderna pentru un aspect vizual placut. Picioare de sustinere sunt unele simple si aproape ca nu se disting de la distanta mai mare.

Pe partea video modelul Smart Tech LE-6519 se lauda cu rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli, luminozitate de 250 cd/m2 si un timp de raspuns destul de bun. Rezolutia este una full hd si am observat ca astfel de aparate sunt inca la cautare si in prima parte a anului 2016. tehnologiile moderne ofera in momentul de fata o vizibilitate destul de buna si din unghiuri mai incomode, asa ca nu e nu musai sa stai perpendicular pe directia de privit.

Tunerul digital DVB-T+C PAL SECAM este cel responsabil pentru receptia posturilor tv. Putem atasa si o cartele inteligenta datorita portului CI+ pentru ca in acest fel scapam de alte aparate exterioare si calitatea imaginii va fi una destul de buna. Partea de conectica ne pune la dispozitie porturi usb, intrare pc si 3 porturi hdmi. Putem conecta in acest fel numeroase aparate exterioare pentru a viziona continutul aflat pe acestea.

Televizor-LED-Smart-Tech-LE-6519-300x300

Televizorul led ieftin se remarca prin dimensiunile de 1625 x 225 x 998 mm, consuma 165 putere de la retea si are numeroase posibilitati de a modifica imaginea in functie de natura programului urmarit. Partea audio e una destul de modesta si ne pune la dispozitie un sistem stereo cu puterea de 20 w. Cred ca este suficient, mai ales ca sunetul se aude destul de clar si la niveluri superioare.

Smart Tech LE-6519 e un tv potrivit daca nu esti adeptul modelelor cu functii inteligente. Am in cealalta camera un astfel de model, dar aceste functii le-am folosit doar la inceput pentru ca eram curios asupra navigarii pe internet si pentru a rula cateva jocuri. Diagonala este una destul de generoasa, iar designul exterior e unul slim si modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *