Smart Tech LE-5018 – tv cu functie monitor

Smart Tech LE-5018 se aseamana la exterior cu modelele premium si spun asta pentru ca are un design slim, culoare placuta de finisaj si picior de sustinere elegant. Este un model simplu (nu are functii smart) cu diagonala de 127 cm si rezolutii full hd. Poate substitui clasicul monitor atunci cand vine vorba de vizionarea filmelor sau rularea unor jocuri.

Sistemul audio ofera o putere de 20 w. Este unul stereo ce ofera un sunet clar chiar si la volum ridicat alaturi de cateva caracteristici speciale in functie de natura programului urmarit. Pentru receptia posturilor modelul Smart Tech are integrat un tuner digital DVB-T/C PAL SECAM si clasica intrare pentru antena. Partea de conectia ofera numeroase posibilitati de conectare pentru aparatele externe: port usb, hdmi, intrare pc, intrare casti, av in, etc.Smart-Tech-127-cm-LE-5018-300x300

Smart Tech LE-5018 – Cumpara acum cu reducere 500 lei 

Diagonala de 127 il face potrivit pentru camerele ceva mai spatioase. Nu trebuie considerat un punct negativ faptul ca nu are functii smart. Multi cumparatori nu cauta aceste functii si pun accentul pe o imagine buna si o diagonala ceva mai generoasa. Imaginile oferite au rezolutii de 1920 x 1080 pixeli alaturi de contrast optim si o luminozitate buna.

Smart Tech LE-5018 are dimensiunile cu stand de 1132.1 x 240 x 695.3 mm si o greutate de 18 kg. E un model potrivit pentru cei ce nu sunt adeptii functiilor smart si doresc in casa un televizor ieftin care sa ofere imagini de calitate pe un ecran generos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *