LED Smart Samsung 40J6200

Samsung 40J6200 e un LED Smart ce inglobeaza cele mai noi tehnologii pe partea de vizionare si functii speciale inteligente. A aparut recent pe piata si vine echipat cu o diagonala de 102 cm. Avem in fata un aparat modern ce dispune de un design slim si care arata foarte bine.
Partea video ne pune la dispozitie imagini in format full hd, adica 1920 x 1080 pixeli. Are o diagonala de 102 cm si asta il face potrivit si pentru camerele medii spre mari daca luam in calcul suprafata. Caracteristicile superioare aplicate imaginilor sunt unele moderne si avansate si asta se va observa inca de la prima utilizare a aparatului.

Televizor-LED-Smart-Samsung-300x300  Continutul media il putem reda de pe diverse medii si asta pentru ca are multe porturi disponibile. Nu mai punem la socoteala tunerul digital si playerul multimedia integrat. Cel mai important aici mi se pare optiunea de a-l conecta la internet fara cabluri, prin intermediul tehnlogiei wi-fi. Si slotul CI+ ne va ajuta sa renuntam la cateva aparate externe si cabluri.

Trecerea dintr-o aplicatie in alta se realizeaza acum fara intarzieri datorita procesorului performant din dotare. Si sistemul de operare este unul usor de folosit si ne vom obisnui cu el inca de la primele utilizari. Samsung 40J6200 e un aparat bun daca nu vrei sa investesti prea mult intr-un televizor smart. Are cam tot ce ai nevoie fie ca vrei sa vezi filme de pe internet sau de pe gadgeturile proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *