Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050

Asa cum ati aflat si din titlu, va prezint in cele ce urmeaza un multicooker ce are ca principala caracteristica gatirea la temperaturi joase. Este felul meu preferat de a gati ceva la cuptor sau gratar si asta pentru ca se pastreaza o mancare sanatoase si gustoasa si nu una arsa. Slow cooker-ul Crock-Pot SCCPRC507B-050 vine echipat cu un vas de ceramica detasabil ce il putem folosi si la alte operatiuni de gatire si aici ma refer cu precadere in interiorul cuptorului electric sau pe gaz.

Panoul de comanda e unul usor de folosit si contine taste sensibile la atingere. De aici putem seta unul dintre cele doua moduri de gatire si anume Low si High. Ambele ajung la aceeasi temperatura, singura diferenta fiind asigurata de timpul necesar si aici depinde de noi daca vrem ceva rapid sau putem astepta pana la o ora felul de mancare favorit.
Functia Timer e utila daca vrem deconectarea automata a aparatului dupa o anumita perioada de timp. Dupa preparare putem tine la cald alimentele daca nu le consumam imediat, iar consumul la aceste programe de gatire e unul destul de redus.

Slow-cooker-Crock-Pot-SCCPRC507B-050-300x300

Crock-Pot SCCPRC507B-050 are un design modern si o constructie compacta. Arata ca o oala obisnuita, dar una ce ne ajuta sa variem tipurile de mancare chiar si atunci cand suntem in criza de timp. Dimensiunile ce-l caracterizeaza ajung pana la 310 x 350 x 260 cm si alaturi de cablul de alimentare de 1 m avem posibilitatea sa il conectam la orice priza din bucatarie. Asadar, daca vrei un aparat pentru a gati la abur, fierbe, coace sub aburi sau inabusit iti recomand acest aparat ce vine cu o garantie de 5 ani. Poate fi considerat si un adevarat cadou pentru aceste sarbatori pentru ca nu are un pret asa ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *