Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B

Daca esti in cautarea unei noi masini de spalat rufe iti recomand sa arunci o privire asupra modelului slim Hotpoint WMSD723B. Principala caracteristica care o recomanda este data de perioada de garantie care este prelungita pana la 5 ani in aceasta perioada de catre producator. Asa cum si numele ii spune, masina de spalat beneficiaza de dimensiuni reduse (85 x 59.5 x 43.5 cm) si va fi foarte usor sa o incadrezi intr-o baie mica sau medie. Capacitatea maxima de incarcare de 7 kg se incarca frontal, iar pentru stoarcere viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1200 rpm.

Masina-de-spalat-rufe-SLIM-Hotpoint-WMSD723B-300x300

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B

Modelul de fata dispune de tehnologii moderne pentru indepartarea celor mai persistente pete de pe hainele ce urmeaza a fi spalate si ne asigura de consum mai redus atat de apa cat si de energie si niveluri ridicate de performanta. Una dintre principalele functii existente la acest model slim este dat de posibilitatea de a spala rufele care au atasata eticheta “spalare manuala”. Cu aceasta functie activata, miscarile de rotatie vor face sa nu existe frecare intre fibrele hainelor pastrandu-le in acelasi timp moi si matasoase.

Stim cu totii ca zgomotul produs de o masina de spalat ieftina este pentru multi o problema mai ales in timpul stoarcerii rufelor cand forta motorului atinge puterea maxima. Cu un nivel de zgomot de doar 58 dB(A) si gratie unui sistem de suspensie ce absoarbe chiar si cele mai mici vibratii, nu trebuie sa iti mai faci griji de zgomotele emise nici macar in timpul noptii sau atunci cand cel mic este la somn. Displayul LCD va afisa cele mai importante informatii cum ar fi selectarea programului, temperatura apei sau timpul ramas de spalare. Daca vorbim de programele special concepute pentru spalare, trebuie sa stii ca modelul Hotpoint WMSD723B dispune, printre altele, de programe speciale pentru tesaturile din bumbac, pentru lana sau cele antialergice pentru bebelusi si copii.

Clasa energetica A+++ in care este incadrata acest model alaturi de functia Super Silent si dimensiunile reduse o face perfecta pentru familiile mici spre medii si va fi mereu pregatita pentru a prelua sarcina de spalare manuala a rufelor doar prin selectarea unui program adecvat si setarea temperaturii apei. Centrul de comanda contine butoane care poti fi activate prin simpla apasare. Daca la modelele vechi trebuia efectuata o curatate dupa cateva cicluri de splare, acest model ieftin de la Hotpoint are inclusa functia de curatare automata, operatie recomandata de producator dupa circa 40 cilcuri de spalare. Trebuie doar sa selectezi acest nou program si instalatiile interioare ale masinii vor fi curatate de toate impuritatiile. Cam acestea au fost recomandarile mele pentru aceasta masina de splatat simpla si la indemana oricui privind folosirea. Transportul este asigurat gratuit si ai si optiunea de ridicare a produsului vechi.

Detalii complete

One thought on “Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *