Masina de spalat rufe Gorenje W6503/S, 6 kg

Chiar daca are dimensiuni slim si o viteza maxima de stoarcere de 1000rpm, Gorenje W6503/S reuseste sa spele o cantitate maxima de 6 kg rufe uscate si face parte din generatia 2015 a producatorului. SensoCARE si sistemul ECO sunt printre principalele dotari de top ale aparatului nostru, iar motorul economic reuseste sa o incadreze in clasa de eficienta energetica A+++. Grila de programe este una foarte diversificata, asa ca poti alege dintre cele 23 programe pe cel ce se potriveste cel mai bine cerintelor tale. Programul rapid spala o cantitate mica de rufe in circa 17 minute si face economii importante si la detergentul automat. Pentru celelalte rufe poti alege programe speciale pentru: bumbac, haine delicate, lana, sintetice, sau haine ce necesita o spalare manuala.

Gorenje-W6503S-300x300

Gorenje W6503S

Gorenje W6503/S cu incarcare frontala are un pret bun. Mai mult decat atat, in aceasta perioada masina de spalat se afla la oferta, asa ca o poti cumpara mult mai ieftin fata de pretul initial. Verifica acum pretul actualizatAsadar, avem in fata un pret bun pentru multitudinea de programe si functii moderne oferite in cadrul unui electrocasnic ce are o garantie de 60 luni. Senzorii detecteaza greutatea incarcaturii si ajusteaza in acest sens cantitatea de apa si cea de detergent ce vor fi folosite, iar sistemul de autodiagnosticare iti va expune in cateva minte defectul ce trebuie remediat prin intermediul afisarii unui cod pe ecranul LCD. Aparatul are protectie la supraincalzire, asa ca in cazul unei incalziri a componentelor peste o anumita limita se va intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru protectia masinii.

Consum anula de apa variaza in jurul valorii de 9000 litri in cazul programelor de spalare obisnuita. Diametrul hubloului este unul generos de 34 cm si ii ofera o deschidere de 180 grade. Despre dimensiunile slim am amintit si in inceputul articolului si le prezint si in cele ce urmeaza pentru ca sunt importante in cazul incorporarii sau pentru montarea intr-o baie de dimensiuni reduse. Ca si idee de final Gorenje W6503/S pare o alegere buna daca cauti o masina de spalat iefina cu un consum redus de energie electrica.

One thought on “Masina de spalat rufe Gorenje W6503/S, 6 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *