Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO

Beko WTV6532BO e un model recomandat pentru garsoniere sau pentru bai ceva mai reduse din punct de vedere al dimensiunilor. Se poate incarca cu pana la 6 kg rufe uscate, iar viteza maxima de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm. Incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica ii asigura un consum redus de energie electrica.  Consumul anual de apa este circa 8800 litri in conditii normale de spalare.

Masina de spalat rufe Beko beneficiaza de o grila cu 15 programe, cam cat intalnim la un model obisnuit. Aici amintesc programul special pentru bumbac, lana, haine sport,program zilnic, rapid sau cel de spalare manuala. Vezi si Beko WTC 6634 XS0.

Beko WTV6532BO se caracterizeaza la exterior prin urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 45 cm. Hubloul se deschide larg pentru a facilita incarcarea si descarcarea usoara a rufelor, iar nivelul de zgomot la spalare este unul acceptabil:58 db.

Partea de functii speciale aduce in prim plan programul special pentru indepartarea parului de animale, reglare automata a consumului in functie de cantitatea de rufe si blocarea accesului la butoane pe timpul functionarii.

Este o alegere optima daca doresti un aparat ieftin si care sa ofere rezultate bune la spalare. In plus are dimensiuni reduse si se poate amplasa chiar si in baile mai putin spatioase.  Verifica oferta de pret.

Masina-de-spalat-rufe-Slim-Beko-WTV6532BO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *