Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3

Beko WKY61033PTLYB3 dispune de sistemul automat de reglare pentru detergent, sistem pentru controlul balansului si pentru excesul de apa si noua tehnologie AquaFusion. Chiar daca are dimensiuni reduse detine aceste noi tehnologii si are o capacitate buna de incarcare cu rufe si anume 6 kg. Viteza de centrifugare este una buna pentru un model din aceasta gama si aici vorbim de 1000 rpm.

Grila de programe este una medie si cuprinde setari pentru hainele celor mici, spalare zilnica, rufe delicate, sintetice sau spalare manuala.Cele 15 programe reusesc sa satisfaca multe cerinte atunci cand vine vorba de spalatul rufelor, iar functiile de clatire intensiva, dark care sau programul special pentru camasi completeaza aceste dotari.

Pretul este unul bun (vezi aici pret actualizat) pentru o masina incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si care va face economii importante la apa, energie electrica si detergent. Posibilitatea de achizitie in rate prezinta un avantaj bun daca doresti aceasta achizitie separata sau alaturi de alte produse. Vine de la un brand ok si pare rezistenta in timp. Este frumos finisata si are un hublou generos ce ofera acces rapid la interior.

Masina-de-spalat-rufe-Slim-Beko-WKY61033PTLYB3

Detalii si specificatii complete

Displayul este usor de citit datorita culorii negru pentru fundal si alb pentru cifrele de pe el. Afiseaza timpul ramas, temperatura selectata si viteza de centrifugare. Pentru pornirea automata a programului de spalare peste o perioada de timp dorita poti folosi cu usurinta programul de pornire temporizata si hainele vor fi gata cand te intorci acasa si gata de intins pe uscatoarele de rufe. Butoanele se pot bloca pe timpul functionarii pentru a nu permite copiilor modificarea setarilor deja stabilite…

Le exterior Beko WKY61033PTLYB3 are un finisaj argintiu si o face potrivita persoanelor care nu prefera culoarea alb. Asa cum am spus si la inceput, acest model este unul slim si iti va oferi economie de spatiu datorita dimensiunilor reduse de 84 x 60 x 45 cm (IxLxA). Hubloul se deschide pana la maxim 170 grade oferind un acces lejer si datorita diametrului de 34 cm. Motorul silentios are un zgomot la spalare de 64 db si de 75 db pe timpul centrifugarii.

One thought on “Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *