Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

Beko WKB51032PTY e masina de spalat rufe potrivita daca ai prin casa si prieteni necuvantatori pentru ca are un program special ce indeparteaza parul de la animale prin aplicarea unor etape la ciclul de spalare si la cel de clatire. Faptul ca este un model slim o va face usor de pozitionat in cadrul baii cu suprafata redusa.

Clasa de eficienta energetica este A++, are 5 kg capacitate de incarcare si 1000 rpm viteza de centrifugare. Se incarca in plan frontal si are un panou de comanda amplsat central. Acesta este simplu de utilizat pentru ca ofera mici pictograme cu referire la programele ce pot fi selectate. Displayul LCD completeza acest panou si ofera informarii cu referire la ciclul de spalare. De la butoanele din aceasta zona poti aplica setari suplimentare ciclului de spalare selectat.

Cele 11 programe ne ofera multe posibilitati de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi. Daily Express, Dark Care si Baby Protect sunt cele mai importante de aici si nu prea le-am gasit la modelele obisnuite.
Slim-Beko-WKB51032PTY-300x300

Chiar daca este un model slim are cateva functii si dotari de siguranta cum ar fi: sistem reglare consum de apa, controlul balansului, programare intarziata, dispozitiv detergent lichid si blocare tastatura in timpul functionarii.

Beko WKB51032PTY este un aparat bun si o achizitie care merita. Singurul minus ar fi capacitatea de incarcare de doar 5 kg, dar mereu mi s-a intamplat sa am o cantitate mica de rufe si nu am putut sa o spal pentru ca masina trebuia incarcata cu 7-8 kg. Faptul ca are program ce elimina parul de animale si unul special pentru hainele bebelusilor este un lucru bun pentru sanatatea noastra si a celor mici.

One thought on “Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *