Sistem Desktop PC Asus ROG G30AK-RO018D

Asus ROG G30AK-RO018D e unu potrivit pentru impatimitii jocurilor si spun lucru asta atat prin prisma designului exterior cat si prin prisma dotarilor de care dispune. Aici vorbim de un procesor Intel Core i7-4790K ce lucreaza la frecventa de 4000 MHz si suporta un turbo boost pana la 4400 MHz.

Placa de baza ofera cam toate conexiunile momentului si partea buna este ca avem frontal si unele mufe pentru acces mai usor (microfon, casti si usb). Capacitatea totala de memorie ram ajunge la 16 Gb, este de tipul ddr3 si lucreaza la frecventa de 1600 MHz. Singurul minus aici ar fi ca m-as fi asteptat sa intalnesc ddr4, dar cred ca se pot inlocui usor.

Sistem-Desktop-PC-Asus-ROG-G30AK-RO018D-150x150
Vezi ofertele de pret pentru acest sistem desktop

nVidia GeForce GTX 970 este placa video prezenta la Asus ROG G30AK-RO018D si este sustinuta de 4 Gb memorie si diverse tehnologii moderne (4K, SLI, Cuda, 3D Vision Ready, PhysX, Adaptive V-Sync, GPU Boost). Carcasa dispune de un design modern si parca venit din viitor. Are constructie specifica pentru o racire cat mai eficienta si o lumina incorporata care isi schimba intensitatea si culoarea in functie de gradul de utilizare al procesorului. Pachetul de fata contine mouse, tastatura iluminata si posibilitatea sa instalam direct sistemul de operare favorit. Perioada de garantie este de 36 luni cu posibilitate de prelungire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *