Side by side Samsung RS552NRUA1J

Samsung RS552NRUA1J e un side by side din categoria premium si vine echipat cu cele mai noi tehnologii cum ar fi: No frost, Twin Cooling +, Twist icemaker si Multiflow. Volumul total depaseste valoare de 500 litri si modelul asta e recomandat pentru o bucatarie spatioasa sau una open space. Si clasa de eficienta energetica e una buna (A+) si ne asigura de consum redus de energie chiar daca are un spatiu mare de mentinut la rece.

Frigiderul ocupa partea din dreapta si are 5 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume. Putem depozita cam tot ce avem nevoie in limita a 341 litri. Pentru racire si circulatia curentilor de aer avem in dotare un sistem de racire economic de tip No Frost.

Congelatorul este dispus in plan vertical si are un volum total de 197 litri. Are patru compartimente pentru depozitare si cateva rafturi pe usa pentru preparate pe care vrem sa le depozitam la indemana.
Designul este unul care uimeste si este finisat pe culoarea alba. Manerele sunt verticale si integrate in usi, iar pentru reglarea temperaturii si selectarea functiilor avem la exterior un panou de comanda de tip touch cu display LCD. Samsung RS552NRUA1J are dimensiunile de 178.9 x 91.2 x 70 cm si nu este un aparat potrivit pentru incaparile mici. Eu va recomand sa il amplasati pe un perete separat care ofera suficient spatiu pentru deschiderea larga a usilor.

Samsung-RS552NRUA1J-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *