Sharp SJ-BA10-IMXI2EU – combina frigo argintie cu volum 324 litri

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU este o combina frigorifica din serie noua, un dispozitiv modern potrivit pentru cei ce doresc un volum mare pentru depozitare alaturi de tehnologii moderne pentru pastrarea indelungata a alimentelor, sisteme de racire fara gheata si sisteme de filtrarea pentru aerul din interior. Il puteti cumpara cu o reducere consistenta in aceasta perioada. Vezi pret actualizat.

Pe langa asigurarea unui sistem de racire performant, producatorul pune accent pe designul exterior al aparatului, consum redus de energie electrica, filtrarea aerului, sisteme independete de racire pentru a evita amestecul mirosurilor, compartimente speciale pentru fructe si legume cu umiditate optima.

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU dispune in zona frigiderului de 230 litri, spatiu suficient chiar si pentru familiile mai numeroase. Este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata, iar in partea inferioara gasim compartimentul special pentru fructe si legume. Rafturile se detaseaza destul de usor pentru a face loc alimentelor mai voluminoase, iar suporturile de pe usa sunt si ele ajustabile.

Combina-frigorifica-Sharp-SJ-BA10-IMXI2EU-300x300  Congelatorul ocupa o pozitie clasica si se remarca prin volumul de 104 litri. Dispune de trei compartimente, sistem dezghetare automat si are o capacitate de congelare de 12kg/24 ore.

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU dispune de usi reversibile, asa ca va fi usor sa le modificam pozitia de deschidere in functie de necesitati. Finisajul exterior este asigurat de culoarea argintie, iar manerele sunt integrate pentru a pastra liniile aparatului. Pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu de minim 186.3 x 59.5 x 65 cm. Combina frigorifica are un nivel de zgomot la functionare doar 42 db, asa ca va fi incadrata in clasa celor silentioase. Autonomia fara energie electrica ajunge pana la 18 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *