Sharp S J-B2297E0WEU – combina frigo silentioasa si economica

Mereu mi-au placut combinele frigorifice spatioase pentru ca nu imi place sa aglomerez felurile de mancare in zona de racire. Sharp S J-B2297E0WEU se incadreaza in cerintele mele si am tot urmarit-o cateva zile pentru a beneficia de un pret mai bun. Cea mai buna oferta am gasit-o in cazul platformei online emag.ro si poti verifica si tu acum pretul actualizat redus. Se acorda o reducere de 22% fata de pretul initial, transport gratuit, perioada de garantie 24 luni. Optional poti beneficia si pentru ridicarea vechiului frigider daca este ceva mai vechi si nu mai ai nevoie de el.

Combina frigorifica arata destul de bine la exterior, este finisata pe culoarea alb si are manere generoase amplasate in plan vertical. In partea superioara gasim si panoul de comanda de unde putem regla temperatura pentru cele doua zone. Tot de aici putem activa functia de congelare rapida, functia de vacanta sau o congelare mai rapida pentru zona inferioara a aparatului.

Sharp-SJ-B2297E0WEU

Modelul Sharp este incadrat in clasa de eficienta energetia A+ avand un consum de 245 kWh/an. Volumul total se apropie de valoarea de 300 litri, asadar vom avea suficient spatiu atat pentru pastrarea la rece cat si pentru congelarea alimentelor ce se doresc a fi pastrare o perioada mai lunga de timp.

Vezi si Hotpoint XH8 T4Z XOJZV.

Frigiderul beneficiaza de 225 litri si este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata. Gasim cateva suporturi si pe usa si anume pentru sticle, borcane sau unele speciale pentru oua. Congelatorul ocupa o pozitie clasica are trei compartimente transparente si poate congela pana la 10 kg in 24 ore.Sharp-SJ-B2297E0WEU3

Sharp S J-B2297E0WEU are nevoie de un spatiu incadrat de limitele date de 186.8 x 59.5 x 63.2 cm. Sunt dimensiuni obisnuite daca ati mai avut o astfel de combina frigorifica. Usa se deschide doar pe partea dreapta si nu dispune de usi reversibile. Modelul are in componenta un sistem de racire de tip no frost si este silentios la functionare. Vi-l recomand daca doriti un aparat de racire la reducere care sa aibe un volum considerabil.

One thought on “Sharp S J-B2297E0WEU – combina frigo silentioasa si economica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *