Televizor LED SHARP LC-22CFE4000E

SHARP LC-22CFE4000E e un televizor non smart aparut un 2015 si care vine echipat cu o diagonala de 56 cm si imagini in format full hd. Faptul ca are o diagonala redusa se va reflecta asupra pretului si asta e un aparat bun pentru camerele cu suprafata medie si in care nu avem nevoie de functii inteligente.

Exteriorul ne prezinta un aparat ok din mai multe puncte de vedere. Este construit dintr-un plastic negru fin si are un design modern asemanator cu celelalte modele de la acest brand. Are dimensiunile fara stand de 510 x 314 x 53 mm si arata bine amplasat si pe un perete cu ajutorul unui suport special tip VESA.

Partea video are dotari bune pentru pretul aparatului. Rezolutia imaginilor oferite ajunge pana la 1920 x 1080 px alaturi de un contrast bun si o luminozitate optima. pentru receptie avem inclus un tuner de tipul DVB-T/C, iar playerul multimedia ajuta la redarea fisierelor diverse.

Gama conexiunilor este una completa si aici vorbim de porturi HDMI, Scart, slot CI+ si USB. E un lucru bun pentru ca scapam de firele de la aparatele exterioare si putem conecta si diferite stickuri USB pentru vizionarea filmelor. Ledul SHARP LC-22CFE4000E are un pret corect pentru ceea ce ofera si este o alegere buna daca nu dorim un smart tv cu functii complexe. Ca si alternative v-as recomanda modele asemanatoare de la acest brand pentru ca dotarile sunt cam la fel.Exemplu: SHARP LC-24CHE4000E – diagonala 60 cm si cam aceleasi caracteristici.

sharp-LC-22CFE4000E-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *