Masina de spalat rufe Sharp Lady ESFC6122A2EN

O masina de spalat cu tehnologiile actuale aduce multe economii la apa si energie electrica. Motoarele sunt noi si beneficiaza de sisteme de transmisie ce reduc la minim frecarile pentru un zgomot redus si performante bune. Apoi mai intra in calcul si tehnologiile ce calculeaza greutatea incarcaturii si ajusteaza in mod optim cantitatea de resurse folosite. Sharp Lady ESFC6122A2EN dispune de multe functii suplimentare si are si un design placut. Se remarca banda rosie de pe usa in acelasi ton cu cea de pe selectorul de programe. Arata bine in orice baie, dar mai ales in cele ce au la baza culorile rosu si alb.

Sharp-ESFC6122A2EN

Ca si caracteristici generale avem: incarcare frontala cu pana la 6 kg rufe uscate, disply lcd pentru afisare informatii si pentru ajustare setari, 1200 rotatii viteza de stoarcere, clasa de eficienta energetica A++.

Grila de programe este destul de generoasa si rar am vazut modele cu mai putine de 10 programe. Aceasta are 14 si aici gasim cam tot ce avem nevoie: program rapid de 15 minute, extraclatire, antialergic, economic, pentru haine delicate, bumbac sau spalare manuala, etc. Pentru o siguranta sporita Sharp a prevazut acest model cu protectie la inundatii, sistem detectare spuma si protectie impotriva copiilor si unul pentru diagnosticare rapida.

La exterior avem un aparat de culoare alba ce are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm. Are 33 cm diametrul hubloului si permite un acces usor la interior pentru incarcarea sau descarcare cantitatii de rufe. Cuva este alcatuita dintr-un material rezistent de genul polipropilenei, iar otelul inoxidabil intra in componenta tamburului.

Sharp Lady ESFC6122A2EN vine la un pret bun si are o garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere. Se poate lua si in rate si aici preturile incep de la circa 60 lei pe luna. Eu am gasit acest model disponibil aici si am vazut ca are si transportul asigurat gratuit si ridicarea produsului vechi(optional).

One thought on “Masina de spalat rufe Sharp Lady ESFC6122A2EN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *