Sharp ESFD8145W5EE – masina de spalat rufe din clasa premium

Sharp ESFD8145W5EE pare o masina de spalat rufe desprinsa parca din viitor si am mai vazut astfel de modele la cei de la Samsung. La prima vedere sare in evidenta diametrul foarte mare al cuvei din polipropilena. E un lucru bun pentru ca acum hainele se introduc destul de usor in mod frontal si acelasi lucru poate fi spus si despre scoaterea lor dupa terminarea ciclului de spalare. Ca si dimensiuni vorbim de 84.5 x 59.7 x 58.2 cm asa ca e usor de integrat la bucatarie sau la baie. As prefera la baie pentru ca beneficiaza de un aspect modern ce nu trebuie ascuns. Sharp ESFD8145W5EE are un panou de control bine pus la punct si care se incadreaza in liniile aparatului. Compartimentul pentru detergent e usor inclus in corpul masinii si se poate detasa destul de usor pentru o curatare la cateva luni. Consola pentru selectia programelor beneficiaza de o forma rotunda si are parca aplicate insertii de metal. Algerea programului preferat este semnalizata prin aprinderea ledului din zona acesteia. Displayul lcd ocupa partea dreapta – aici sunt afisate informatii importante cum ar fi temperatura de lucru, viteza de centrifugare si si ciclul de spalare ales. Butoanele din zona servesc la modificarea acestor optiuni, iar butonul de pornire sau pauza este amplasat la indemana.

Imi place si modul de amplasare al butonului de pornire al aparatului – in mijlocul consolei pentru selectia programului. Finisajul este unul obisnuit si il intalnim la majoritatea electrocasnicelor – culoarea alb, dar cu un contrast destul de bun obtinut alaturi de culorea hubloului. Nivelul scazut de zgomot la functionare se datoreaza tehnologiilor moderne integrate – 53 db. La centrifugare depinde foarte multa de cat de multa este incarcata masina si de viteza de centrifugare aleasa – valoarea maxima de aici ajunge la 74 db.

Capacitatea de incarcare de 8 kg ofera o incarcare destul de eficienta si pentru familiile mai numeroase. viteza de centrifugare la o asa incarcatura trebuie sa fie ceva mai mare si am observat ca ajunge pana la 1400 rpm – eun lucru bun. Clasa de eficienta energetica este raspunzatoare pentru consumul redus al aparatului – A+++.

Masina-de-spalat-rufe-Sharp-ESFD8145W5EE-300x300

Cele 15 programe incluse in grila sunt mai mult decat necesar. Aici e util si programul rapid de 12 minute  in cazurile cand avem nevoie urgenta de haine spalate si aproape uscate. Sharp ESFD8145W5EE poate spala haine din bumbac, lana, articole sintetice dar si cele recomandate pentru persoanele cu alergii. Alegerea programului potrivit tine cont si de instructiunile din zona centrala.

Tehnologiile integrate moderne reprezinta un alt capitol la care exceleaza aceasta masina de spalat. E vorba de controlul balansului, autodiagnosticare, protectie la inundatii, sistem eco-logic, sistem detectare spuma si posibilitatea de a bloca accesul la functiile displayului pentru cei mici.

Sharp ESFD8145W5EE face parte din categoria premium si asta se vede in primul rand prin functiile de care dispune. Designul este unul bine pus la punct, de consumul de resurse nu ar trebui sa ne facem griji, iar perioada de garantie oferita este de 24 luni cu posibilitate de extindere.

 

One thought on “Sharp ESFD8145W5EE – masina de spalat rufe din clasa premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *