Sharp ESFA7103A1EN – model silentios cu program antialergic

Sharp ESFA7103A1EN este o masina de spalat ieftina si  se recomanda familiilor numeroase pentru ca are capacitate de incarcare de pana la 7 kg. Pe langa acest lucuru beneficiaza de program anti-alergic si o face potrivita si atunci cand aveam de spalat haine pentru bebelusi datorita rotirilor speciale la clatire cu rol in indepartarea tuturor urmelor de detergent. Clasa de eficienta energetica este una buna (A+) si nu vom avea costuri suplimentarea la energia electrica. Masina de spalat se incarca frontal, beneficiaza de 1000 rpm viteza de centrifugare si consuma cam 50 litri in programul standard.

Selectia unuia dintre cele 14 programe se face din cadrul selectorului amplasat central. Informatii referitoare la ciclul de spalare sunt afisate in cadrul displayului LCD din partea dreapta. Tot de aici putem selecta alte functii ce se aplica la ciclul curent cum ar fi: clatire intensiva, temporizare pornire, spalare pentru calcare usoara si putem impune atat temperatura cat si viteza de centrifugare. Ca si programe incluse vorbim de: program rapid, program de 60 grade, economic si programe speciale pentru diferite tipuri de tesaturi cum ar fi: lana, bumbac, sintetice, haine sport sau cele ce necesita o spalare manuala.

Pretul este unul bun pentru acest produs si spun asta pentru ca mi se pare ok la cate dotari suplimentare si programe are. Pentru 1400 lei (sau 47 lei/luna) primim un aparat de la un brand bun si care vine cu o forma speciala pentru a reduce vibratiile si zgomotul si pentru a creste stabilitatea si fiabilitatea. Functiile si dotarile de siguranta ce le intalnima la Sharp ESFA7103A1EN sunt: auto-diagnosticare, sistem detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, setare temperatura, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor (blocare acces butoane), sistem eco-logic, picioare ajustabile pentru o stabilitate ridicata si functionare corespunzatoare, pompa cu filtru si capac superior detasabil. Ca si alternativa va recomand acest produs pentru ca vine de la acelasi brand si are dotari asemanatoare.

Sharp-ESFA7103A1EN

Referitor la design nu prea e nimc de comentat. Masina arata bine, are usa de deschidere in aceeasi culoare cu cea de finisaj si are picioruse reglabile pentru o pozitionare corespunzatoare. Un alt plus este asigurat si de sistemul pentru detectia incarcaturii. Astfel, daca vom incarca masina cu doar 3,5 kg se va doza apa si timp pentru aceasta incarcatura si nu ca si cum aceasta ar fi incarcata complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *