Sharp ESFA6102W2EE – model slim economic cu clasa A++

Sharp ESFA6102W2EE e un model slim cu adancimea de 49 cm si poate fi un electrocasnic potrivit pentru incorporarea in cadrul mobilei pentru bucatarie. Se poate amplasa si in baile nu prea spatioase si se recomanda pentru familiile care nu au haine multe de spalat in mod constant. Achizitia unei masini cu capacitate mare de incarcare nu se merita in acest caz.

Masina-de-spalat-rufe-Sharp-ESFA6102W2EE-300x300  Se poate incarca frontal cu 6 kg rufe uscate, beneficiaza de 1000 rpm viteza centrifugare si o clasa energetica economica. Dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm trebuie avute in vedere la incorporarea in mobilier, iar nivelul de zgomot de 58 db ii va acorda o functionare silentioasa indiferent de momentul zilei in care este folosita. Diametrul hubloului masoara 33 cm, iar accesul pentru incarcare ori descarcare se realizeaza destul de usor.

Sharp ESFA6102W2EE se remarca printr-un finisaj alb, consola centrala pentru selectia programelor si display lcd si butoane suplimentare pentru activarea celorlalte functii. De aici putem seta viteza de centrifugare, temperatura de lucru si activa functia de calcare usoara sau spalare delicata.

Grila de programe este una medie din punct de vedere al numarului de setari prestabilite. Selectia programului optim se face destul de usor gratie instructiunilor frontale usor de citit. Putem spala bumbac, haine delicate, mixte, sport, dar si articole mai voluminoase cum ar fi lenjeriile sau paturile pentru pat.

Vezi si Sharp ESFD8145W5EE

Sharp ESFA6102W2EE este un model slim cu un bun raport calitate/pret. Are o capacitate buna de incarcare si un consum redus de energie. gratiei tehnologiilor moderne aparatul detecteaza incarcatura si optimizeaza consumul de apa si energie in functie de greutatea interiora. Vi-l recomanda daca cautati o masina de spalat slim care sa nu coste mai mult de 1200 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *