Servicii de masa la reducere: Luminarc Quadrato, Directoire si Ocean Fume

Luminarc Quadrato este un serviciu de masa alcatuit din 19 piese si reprezinta o optiune buna pentru a servi musafirii in farfurii de calitate si cu un design deosebit. Piesele sunt alcatuite din opal si pot fi folosite cu usurinta in cuptorul cu micorunde pentru a incalzi unele mancaruri. Contrastul dintre alb si negru reuseste sa creeze o imagine placuta pe orice masa, singurul lucru ramas este alegere unei fete de masa adecvata. Quadrato contine 6 farfurii intinse, 6 pentru desert, 6 boluri cu diametrul de 14 cm si 1 bol mare pentru salata ce are diametrul de 24 cm. Daca esti in pana de idei acest produs poate reprezenta si un frumos cadou cu ocazia acestor zile sau un dar de casa nou ce nu va fi uitat prea usor. Eu vi-l recomand daca vreiti ceva de calitate si care sa vina cu o reducere de 50% fata de pretul initial.

Serviciu-de-masa-Luminarc-Quadrato-300x300

Daca cauti un serviciu de masa care sa aibe incluse si farfurii adanci iti recomand Luminarc Directoire – un set de 31 piese alcatuite din sticla de cea mai buna calitate. Acesta isi gaseste mai multe utilitati pentru ca are incluse farfurii intinse, adanci, pentru desert, boluri si cani de lapte – cate 6 la fiecare articol. Reducerea de aici ajunge pana la 32%, asa ca daca va doriti un serviciu de masa ieftin cu multe piese va sfatuiesc sa va grabiti.

Luminarc-Directoire-300x300

Luminarc Ocean Fume are in componenta 45 piese, reprezinta un set complet pentru toate felurile de mancare si vi-l recomand pentru 6 persoane. In componenta acestuia veti gasi farufurii  intinse, adanci, pentru desert si boluri de salata – cate 6 la fiecare articol, 1 zaharnita cu capac, 6 cesti cu cate 6 farfurii, 6 pahare de 160 ml si un bol de 24 cm. Ocean Fume vine cu o reducere de 40% , arata destul de bine si are piese compatibile pentru masina de spalat vase si pentru incalzirea in cuptorul cu microunde. In acest moment masa de Craciun este una completa si poti astepta linistita musafirii dragi.

 

Serviciu-de-masa-Luminarc-Ocean-Fume-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *