Serviciu de masa 30 piese Luminarc Authentic

Luminarc Authentic (black and white) este un serviciu de masa ce are in componenta 30 de piese ce isi gasesc utilitatea in orice bucatarie. Serviciul de farfurii are un pret bun pentru ca se afla la oferta in aceasta perioada. Partile componente sunt alcatuite din opal, se intretin foarte usor putand fi spalate in masina de spalat vase. Se pot folosi fara grija in cuptorul cu microunde.
In componenta acestui set modern intra 6 farfurii intinse albe cu diametrul de 26 cm, 6 adanci de culoare neagra cu diametrul 22, 5 cm si 6 farfurii pentru desert de culoare neagra ce au un diametru de 20,5 cm.
Pentru servirea cafelei au fost adaugate si 6 cesti speciale cu o capacitate de 22 cl, fiecare avand cate o farfurioara pentru servire. Imi place contrastul creeat de culoarea alba si cea neagra si cred ca se potrivesc in orice bucatarie indiferent ce culoare de baza are. La folosirea in cuptorul cu microunde acestea nu se incalzesc excesiv, acelasi lucru fiind valabil si la servirea preparatelor fiebinti.

Luminarc-Authentic-black-white-300x300

Luminarc-Authentic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *