Semineu electric de perete Serreno G03

Serreno G03 este un semineu electric care arata destul de bine si prezinta avantajul ca se poate monta in cadrul unui perete pentru o economie importanta de spatiu. Designul exterior are la baza o sticla termorezistenta de culoare neagra si il face usor de integrat in orice camera indiferent de finisajul acestia.

Puterea totala ajunge pana la 1600 W si se poate regla in cadrul celor doua trepte. Pentru a regla luminozitatea flacarii avem disponibile 4 nivele si aceasta operatiune poate fi facuta si cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Semineu-electric-de-perete-Serreno-G03-300x300

Protectia la supraincalzire este o functie prezenta la acest model si e una ce tine de siguranta pentru ca deconecteaza aparatul de la retea atunci cand se incalzeste excesiv sau are o perioada mare de functionare. Serreno G03 are o greutate de 11 kg si nu ar trebui sa fie prea multe probleme la montaj. Dimensiunile apratului ajung pana la 45 x 90 x 14 cm si aceste date sunt necesare pentru executarea locului special de montaj. Asadar, daca cauti un semineu electric care sa coste sub 500 lei iti recomand acest model destul de modern. Vine echipat cu telecomanda si posibilitatea de a regla luminozitatea flacarii.

One thought on “Semineu electric de perete Serreno G03

  1. sal!
    o intrebare: functioneaza si “la rece” adica displayul sa arate flacara arzand, dar sa nu emane caldura?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *