Semineu electric ClassicFlame Newcastle

Semineele electrice care se monteaza la perete sau pe colt completeaza camera si creeaza imagine de poveste alaturi de placerea caldurii degajate. ClassicFlame Newcastle este un astfel de aparat ce vine dotat cu un focar cu diagonala de 23 inch. Pentru montarea la perete trebuie sa aveti in vedere dimensiunile 109 cm x 94 cm x 33.5 cm, iar pentru a-l monta pe colt trebuie sa tineti cont de 109 cm x 94 cm x 65 cm.

Se observa si din poza atasata ca e vorba de un model din clasa premium si asta petnru ca are partea superioara brodata si cu cateva accente in relief. Constructia e una compacta si foarte atenta la detalii si este reprezentata de lemn masiv intarit cu conectori speciali din metal.
Montajul aparatului se face destul de rapid si nu ne trebuies cine stie ce cunostinte si mai ales ca nu trebuie executat in zid un spatiu de incastrare. O surubelnita si putina inspiratie cu privire la locul amplasarii ar trebui sa fie de ajuns.

Semineu-electric-ClassicFlame-Newcastle-300x300

ClassicFlame Newcastle are la baza tehnologia LED si implicit va avea un consum redus de energie. Detaliile sunt bine scoase in evidenta, iar nuanta flacarii se poate regla pe parcursul celor 125 de combinatii. Pentru putere de lumina avem la indemana 5 trepte pentru selectie. Aceste setari precum si cele pentru pornirea si oprirea caldurii poti fi activate atat de pe telecomanda inclusa cat si de la panoul de comanda amplasat in plan frontal. Pentru verificarea functiilor setate avem inclus un display LCD ce afiseaza cateva informatii cu legatura la temperatura de lucru si nuantele alese.

Partea de incalzire integrata isi face destul de bine treaba si aici vorbim de o putere totala de 1900 w. Poate face fata cu succes camerelor cu suprafata de pana la 37 mp, iar acest lucru este sustinut si de aeroterma din dotare. Termostatul reglabil opreste caldura atunci cand s-a atins temperatura setata initial. Deci, daca esti in cautarea unui semineu de perete cu finisaj de cires iti recomand modelul de fata. Are o tehnologie moderna pe baza de LED si o aeroterma pentru incalzirea destul de rapida a camerei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *