Scaun de birou Kring Smart

Kring Smart este un scaun de birou potrivit pentru copii pentru ca stim cu totii cat este de important ca si cei mici sa aiba o pozitie corecta atunci cand folosesc calculatorul sau cand isi fac temele. Pozitia corecta se invata inca de cand sunt mici si trebuie sa te asiguri ca o vor pastra odata cu trecerea timpului

Piesa de mobilier arata destul de bine la exterior si este finisata pe culoarea neagra. Are inclus un mecanism hidraulic pentru a permite reglarea pe inaltime si o pozitie corecta in timpul sezutului. Spatarul este si el reglabil si ajuta la eliminarea durerilor din zona spatelui ce pot aparea la activitate intensa. Materialul component de aici e unul ce permite circulatia aerului si suntem siguri in acest mod ca nu va capata unele mirosuri in timp. Aceste scaune sunt, de obicei, rezistente la activitati obisnuite si asta v-am spus-o si in cazul scaunelor de birou pentru adulti.

Scaun-de-birou-Kring-Smart22-300x300

 

Sezutul beneficiaza de dimensiunile de 46 cm x 42 cm, iar inaltimea se poate regla in intervalul 71-85 cm. Plasticul, metalul si poliesterul sunt materialele ce intra in componenta acestui scaun de birou destul de ieftin. Piciorul de sustinere este alcatuit din 5 spite, fiecare avand cate o roata pentru un transport mai facil.

 

Scaun-de-birou-Kring-Smart-300x300

Scaune pentru copii puteti gasi si in magazine precul Ikea, Metro sau Dedeman, dar va recomand sa incercati si noul model Kring Smart pentru ca nu are un pret asa ridicat si beneficiaza de garantie 12 luni si transport gratuit la domiciliul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *