Scaun de birou directorial Q-029

Q-029 este un scaun de birou directoral cu cadrul metalic si recomandat pentru cei ce petrec mult timp in fata calculatorului. Spun acest lucru pentru ca ofera o pozitie corecta a corpului datorita suportului lombar si spatarului reglabil.

Reglajul de tipul TiLT permite modificarea unghiului spatarului, iar persoanele de diferite inaltimi il pot ajusta in functie de necesitati datorita reglajului in acest sens. Exteriorul este tapitat cu piele ecologica de calitate si am observat ca si manerele de sustinere beneficiaza de acest material. Nu stiu daca va place combinatia de rosu cu negru, dar mie mi se pare ca arata destul de bine.

Scaun de birou directorial Q-029 poate sustine maxim 100 kg si are latimea de 67 cm, adancime 52 cm, inaltime reglabila in intervalul 122-132 cm si inaltimea sezutului reglabila de la 43 pana la 52 cm (distanta fata de suprafata de sustinere). Rotile moi ajutata atat la sustinere cat si la facilitarea transportului. Sunt alcatuite din material moale si nu afecteaza nicio suprafata. Scaun-de-birou-directorial-Q-029-300x200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *