Scarificatoare si aeratore electrice de gazon

Asa cum o arata si definitia, scarificatorul este un utilaj ce poate fi folosit pentru distrugerea bolovanilor de pamant, maruntirea pamantului si pregatirea pentru semanarea semintelor de gazon sau pentru distrugerea radacinilor vechi si voluminoase. Aeratoarele tip bulodozer sunt intrebuintate pentru suprafetele mari, iar pentru gazoanele de suprafata medie din curte va recomand folosirea celor electrice pentru ca au un pret redus si spatiul relativ mic folosit pentru deopozitare dupa folosire. Daca esti in cautarea unui scarificator cu aerator inclus pentru activitatile de intretinere pentru gazonul preferat te invit sa citesti acest mic articol.

Scarificator si aerator electric de gazon AL-KO Combi Care 38 E Comfort – un prim model de care trebuie sa amintesc pentru ca pe langa functiile obisnuite dispune si de o functie de colectare pentru deseurile rezultate in urma operatiei. Are o putere de 1300W si latimea de lucru atinge 38 cm/ Cele 14 lame de scarificare si 24 lame pentru aerare se regleza pe 5 pozitii iar sacul colector are o capacitate de 55 litri.

Scarificator si aerator de gazon pe benzina AL-KO Combi Care 38 P Comfort are o putere de 1.75CP si o  latime de lucru de 37 cm. Asa cum ati aflat si din titlu, alimentarea este pe baza de combustibil si il face un utilaj perfect pentru situatiile in care nu ai disponibila pentru alimentare reteaua de curent electric. Are o greutate de 20 kg si este recomandat pentru o suprafata de 1200 mp.

Scarificator pe benzina Hecht S 390 H – este dotat cu un motor Honda de 4CP si dispune de o latime de lucru de 38 cm. Reglarea de adancime se regleaza in intervalul -10 – 0mm si vi-l recomand pentru un gazon cu o suprafata cuprinsa intre 1200 si 1600 mp.

Scarificator electric MAKITA UV3200 – are intrerupator de siguranta si este ajutat in timpul manevrarii de rotile dotate cu rulmenti. Latimea de lucru este de 32cm, are 5 setari pentru reglarea inaltimii de lucru iar radacinile smulse cu ajutorul motorului electric se depoziteaza intr-un recipient cu un volum de 15 litri.

Scarificator pe benzina Hecht S 460 H / Hecht 5654 – are o latime de lucru de 45 cm si dispune de un motor puternic si flexibil alimentat cu benzina. Colectorul de iarba are o capacitate de 78 litri, iar dimensiunile aparatului sunt 630 x860 x630 mm.Este vândut de Capitalia si se ofera transportul gratuit la comanda online.

res_5e599e3a86718b6a2ef3954d1679cb7a_150x150_h43u

Scarificator pe benzina Hecht S 390 H, 4CP,

Daca esti in cautarea unui scarificator manual de gazon ieftin te invit sa vezi caracteristicile pentru modelul recomandat de mine si anume: Gude GS 350 – 95116. Acesta are o latime de lucru de 35 cm si poti regla inaltimea de taiere pe 7 nivele. Greutatea de doar 8 kg il face usor de utilizat pentru peluzele mici si mijlocii, dar si in spatiile unde lipseste curentul electric. Datorita miscarii de rotatie care se genereaza in timpul impingerii, modelele manuale au un dispozitiv interior ce lucreaza la zdrobirea bolovanilor.

Pentru activitati de tundere  va invit sa cititi articolul in care am scris despre masinile electrice de tuns gazonul, modele ieftine care le poti cumpara simplu si usor online. Aeratoare electrice sau alimentate pe combustibil am gasit si in magazine cum ar fi Dedeman, LIDL sau Bricostore, dar alegerea magazinului din care il veti cumpara va apartine. Am vazut chiar si unele anunturi de vanzare pentru modele second-hand din aceasta categorie si aici va sfatuiesc sa acordati o mare atentie motorului si dispizitivelor care sunt cele mai utilizate. Modelele prezentate le puteti gasi in oferta celor de la emag, iar pentru a afla preturile actualizate si detalii complete despre fiecare model in parte poti da click pe imaginea de mai jos. Va doresc o zi placuta si o munca cat mai usoara in gradina voastra de vis !

 

One thought on “Scarificatoare si aeratore electrice de gazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *