Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE – masina de spalat din gama 2016

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o masina de spalat rufe ceva mai diferita fata de modelele clasice si asta pentru ca permite adugarea ulterioara a rufelor in compartimentul de spalare. Functia asta e utila atunci cand uitam unele articole si trebuie sa recunosc ca si mie mi s-a intamplat acest lucru. Accesul se face printr-o usa de dimensiuni reduse amplasata in partea superioara, iar adaugarea articolelor se face in deplina siguranta.

Samsung-Add-Wash-WW70K44305WLE-300x300

Se poate incarca cu pana la 7 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la maxim 1400 rpm. Clasa de eficienta energetica in care este incadrata este A+++ si asta se va reflecta asupra consumului de energie electrica. Economia si durata de viata este asigurata de motorul modern dotat cu inverter. Samsung WW70K44305W/LE ofera posibilitatea depanarii inteligente in cazul in care apare o defectiune. Codul de eroare este introdus intr-o aplicatie pentru smartphone si se afiseaza instant defectiunea survenita.

Panoul de comanda nu a suferit mari modificari comparativ cu modelele din aceeasi clasa. Grila de programe ne ofera 9 posibilitati de spalare in functie de tipul tesaturii: bumbac, lana, haine colorate, sintetice, prespalare, program rapid, spalare intensiva.

Samsung WW70K44305W/LE dispune de un finisaj pe alb, usa de intrare generoasa si albastra in contrast perfect si se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 55 cm. Vine de la un brand cu experienta in domeniu, ofera posibilitate de adaugare ulterioara a rufelor si are un consum redus de energie electrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *