Aspirator cu sac Samsung VCC61E3V3K

Samsung VCC61E3V3K este un aspirator cu sac ce beneficiaza de tehnologia moderna Eco Wave. Asta inseamna ca s-a redus puterea consumata de motor, dar a ramas neschimbata puterea de aspiratie ceea ce duce la mai putina energie consumata. Vasul de colectare are o capacitate de 3 litri si beneficiaza de un filtru pre-motor si clasicul filtru HEPA. Aspirarea este de tip uscat asa cum se intalneste la majoritatea modelelor ieftine ce apartin celor de la Samsung.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea atasata, rezervorul pentru praf se detaseaza si se curata usor. Montarea este la fel de simpla. Are o greutate de doar 4,8 kg asa ca va fi usor sa se tina dupa tine atunci cand ai decis sa faci curat. Variatorul de putere este prezent la modelul de fata si iti permite sa folosesti electrocasnicul in functie de suprafata ce urmeaza a fi aspirata. Este amplasat inteligent pe maner si iti ofera acces imediat la pornire, oprire sau la marirea puterii motorului.

Aspirator-cu-sac-Samsung-VCC61E3V3K

O imagine cu Samsung VCC61E3V3K

Pachetul de accesorii este unul foarte bogat si aici trebuie sa amintim peria standard, peria mica pentru spatii inguste, tubul telescopic si peria pentru parul de animale. Per total pare o achizitie buna pentru are un pret bun si in baza acestuia poti inlocui vechiu model cu un aspirator cu sac modern ce are un consum redus de energie si dispune de un rezervor de praf ce se poate detasa si curata in cateva minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *