Samsung UE32J4000 – tv cu diagonala 80 cm fara functii smart

Samsung UE32J4000 e un model cu diagonala de 80 cm si cu o rezolutie HD. Nu are un pret asa ridicat pentru ca nu are functii smart, dar la capitolul conectica si video sta foarte bine si putem urmari emisiunile preferate la o rezolutie buna. La inceput eram si eu adeptul modelelor inteligente, dar sunt de parere ca dupa o perioada o sa ma plictisesc de functiile alea si nu prea merita sa investesc in ele.

Imaginile oferite ajung la rezolutia maxima de 1366 x 768 pixeli. Un rol important aici il au si caracteristicile speciale ce ofera culori vii si scoaterea in evidenta a celor mai mici detalii.
Sistemul audio este unul stereo si are o putere de 20 w. Nu trebuie sa ne facem griji pentru ca claritatea va fi pastrata si in cazul volumului dat la maxim.

Pe partea de conectiva v-am mai zis ca nu am gasit nici un minus. Putem conecta diverse periferice la aparat pentru ca avem disponibile urmatoarele: mufa scart, usb, slot CI+, porturi HDMI si o muja minijack pentru casti sau un sistem audio mai puternic. Pentru receptie avem inclus un tuner digital, iar pentru redarea fisierelor media ne ajuta playerul multimedia integrat. La exterior avem un aparat de culoare neagra ce arata bine. Are marginile subtiri pentru a concentra imaginea asupra ecranului si picioare de sustinere in fiecare parte.

Televizor-LED-Samsung-UE32J4000-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *