Samsung Tab S2 T810

Samsung Tab S2 T810 e recomandata celor ce nu isi pot lua laptopul la diverse activitati si asta pentru ca ofera un display generos de 9,7 inch si are dotari de top. Procesorul este primul ce merita amintit aici si vorbim de un octa-core la 1.9 Ghz, model Exynos 5433. Este unul performant si nu consuma mult curent. Acest tip se gaseste in majoritatea tabletelor noi aparute in 2015. Displayul ofera o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, are tehnologie AMOLED si se vad bine chiar si cele mai mici detalii. Alaturi de procesor intalnim si cei 3 GB memorie ram si asta ne va ajuta la rularea simultana a mai multor aplicatii pentru ca nu vom avea lag atunci cand comutam intre ele.

Partea de stocare ne pune la dispozitie mai mult decat este necesar pentru ca avem 32 Gb. Nu sunt toti liberi pentru ca ocupa si sistemul de operare, dar o putem mari cu inca 128 GB cu ajutorul unui micro sd ieftin. Putem stoca filme, videoclipuri, aplicatii sau poze facute cu una dintre camerele din dotare. Cea mai performanta de aici are 8 MP, iar cea pozitionata pe fata tabletei ajunge pana la 2 MP.

Tableta-Samsung-Tab-S2-T810-300x300

Comunicatiile ne sunt asigurate de tehnologiile bluetooth si wireless. Minusurile aici ar fi ca nu are 3G sau 4 G petnru a o utiliza ca un mobil. Este bine si asa pentru cei ce nu au nevoie de aceste dotari. Ca si alternativa v-as recomanda una cu dotari asemanatoare dar care are utilizare mobila, insa acestea au preturi putin mai ridicate. Puteti vedea si acest model mediu daca aveti nevoie de alte idei de achizitie. E cam asemanatoare cu cea de fata doar ca are dotarile cam la jumatate. Porturile cu care putem realiza diferite conexiuni sunt reprezentate de o iesire audio si un USB 2.0.

Tab S2 T810 vine echipata cu Android v5.0 Lollipop, unul dintre cele mai recente sisteme de operare. Se misca bine, consuma mai putina energie si ofera stabilitate in aplicatii. Si functia GPS este prezenta la acest aparat si e buna daca suntem pe drumuri pe care nu le cunoastem. La exterior este vorba de una aparat ce are dimensiunile de 169 x 5.6 x 237.3 mm si greutatea de 390 grame. Minusul notabil aici ar fi ca este disponibila doar pe culoarea alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *