Samsung RH57H90507F – side by side cu tehnologie Food ShowCase

Samsung RH57H90507F este un aparat side by  side cu un volum total de 570 litri. Food ShowCase este dotarea ce ii asigura deschiderea usii atat in mod clasic, cat si in modul in care avem nevoie doar de alimentele sau recipientele de pe usa. Genul asta de aparate sunt recomandate pentru bucatariile spatioase sau chiar cele open-space. Poate face fata destul de bine familiilor formate din mai multi membri si asigura accesul rapid la alimente, spatiu suficient la interior, dar si un consum destul de bine comparativ cu clasa in care este incadrat.

 

Frigiderul se remarca prin volumul de 394 litri, 4 rafturi detasabile, compartiment special pentru fructe si legume si suporturi pe usa pentru sticle sau borcane. Despre sistemul de racire no frost nu mai amintesc pentru ca nu mai este o noutate pentru nimeni. Acesta este prezent si la modelul de fata si asigura o racire buna la interior fara activitaea grea de dezghetare manuala. Samsung RH57H90507F e tot ce iti poti dori de la un frigider daca preferi aparatele side by side. Congelatorul dispune de 176 litri si are integrat un dozator de apa si unul de gheta atat de utile pe timp calduros.

Side-by-side-Full-No-Frost-Samsung-RH57H90507F-300x300

177.4 x 91.2 x 72.1 sunt dimensiunile generoase care caracterizeaza acest model Samsung. Are un finisaj modern pe baza de inox, manere verticale si un nivel de zgomot de doar 39 db. Pentru o buna vizibilitate la interior a fost integrat un sistem de iluminare, iar cel pentru avertizare la usa uitata deschisa ne semnaleaza sonor in acest caz. Samsung RH57H90507F face parte din clasa premium si ofera destul de mult spatiu la interior. Are integrate tehnologii moderne ce ii asigura un nivel de zgomot redus si un randament ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *