Samsung RB38J7530SR

Un aparat modern dotat cu sistem de racire tip No Frost si spatiu suficient atat in zona congelatorului cat si in cea a frigiderului cred ca este visul fiecaruia dintre noi. Acetea sunt oferite  si de combina frigorifica Samsung RB38J7530SR si cred ca arata bine in orice bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice. La prima vedere am observat si dozatorul de apa cu acces de pe usa mare. O dotare buna pentru pastrarea apei la temperatura setata in frigider si dozarea ei simpla si usoara.

Frigiderul este amplasat in partea de sus si are un volum de 243 litri. Are 6 suporturi reglabile pe usa pentru sticle sau borcane, compartiment special pentru fructe si legume si unul pentru branzeturi si unt. Rafturile sunt in numar de 3 si sunt alcatuite din sticla rezistenta. Tot aici mai avem un sistem de iluminare pe baza de LED si panoul de comanda alaturi de displyul LCD ce apare la deschiderea usii. De aici poti seta nivelurile de temperatura dorite pentru cele doua compartimente, poti activa functia de vacanta sau cea de super racire.

Samsung-RB38J7530SR-300x300

La congelator avem acelasi sistem de racire ca si in cazul frigiderului, adica unul ce nu permite formarea de gheata. In partea de jos avem un volum de 130 litri si putem depozita foarte multe alimente pentru a fi congelate. Avem disponibile aici trei compartimente si cutii ce se deschid total pentru a avea acces la interior si a aseza totul asa cum dorim.

La exterior ne uimeste un aparat cu dimensiunile de 192.7 x 59.5 x 65 ce are argintiul ca si culoare de finisaj. Arata foarte bine, este o culoare rezistenta in timp si usor de integrat in bucatariile noastre. Usile sunt reversibile, asa ca le poti schimba pozitia de deschidere. Manerul este integrat in plan orizontal si dispune de insertii metalice.

Modelul nostru Samsung arata bine si are un volum suficient chiar si pentru familiile mai numeroase. Este unul economic gratiei clasei de eficienta energetica A+ si are un volum de zgomot de 39 db. Nu prea sunt alte chestii de obiectat la pretul asta comparativ cu dotarile de care dispune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *