Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF

Samsung RB37J5000SA/EF este o combina frigorifica din seria noua, un aparat cu un design exterior placut si cu tehnologii moderne de racire. Aici vorbesc in primul rand de sistemul de racire All-Around Cooling pentru ca ofera o circulare constanta a aerului rece la interior. Nu cred ca mai e nevoie sa amintesc de sistemul de racire fara gheata de tip No Frost.

Volumul total in cazul aparatului  Samsung RB37J5000SA/EF se apropie de valoarea de 367 litri, consumul energetic de 314 kWh/an incadrandu-l in clasa A+.

Frigiderul dispune de 269 litri, 3 rafturi din sticla securizata cu detasare completa, 6 suporturi pe usa, compartiment pentru legume si compartiment special pentru branzeturi. Nivelul de temperatura din aceste doua compartimente se apropie de 0 grade, iar nivelul optimi de umiditate asigura o pastrarea indelungata a acestor alimente.

Combina-frigorifica-Samsung-RB37J5000SAEF-300x300

Congelatorul dispune de o pozitie clasica, 2 compartimente normale si unul special pentru produse mai voluminoase. Spatiul disponibil aici este de 98 litri, combina frigorifica avand o capacitate de congelare de 12 kg la 24 ore.

Samsung RB37J5000SA/EF se remarca prin urmatoarele dimensiuni 201 x 59.5 x 67.5 cm. Are usi reversibile, manere orizontale integrate si un finisaj de tip grafit metalic. Accesul la panoul de comanda se face odata cu deschidere usii. De aici avem acces la reglajul celor doua temperaturi, activarea functiei de congelare rapida sau cea de vacanta.

Comanda acum si primesti transport gratuit si garantie 24 luni 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *