Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF

Samsung RB29HSR2DWW/EF e o combina frigorifica pe alb ce vine echipata cu un volum total de 289 litri si sistem de racire tip No Frost. Modele similare cu acesta au caracteristici asemanatoare, un finisaj de culoarea gri si au displayul LCD amplasat pe usa. Pentru a avea acces la functiile aparatului de care vorbim trebuie deschisa usa, dar nu poate fi considerat un minus chestia asta.
Constructia este una clasica si observam frigiderul amplasat in partea superioara. Acesta vine cu un volum de 213 litri, sistem dezghetare automat, trei rafturi din sticla, sertar special pentru fructe si legume si trei suporturi pe usa. Se observa si din poza atasata ca ofera mult spatiu pentru a pastra ceva la rece. Pentru usa frigiderului avem si senzorul ce avertizeaza atunci cand aceasta a fost lasata deschisa mai mult de cateva zeci de secunde. Temperatura interioara este una constanta si este mentinuta cu ajutorul functiei de ventilatie Multiflow.
Combina-frigorifica-Samsung-RB29HSR2DWWEF

Asa arata aparatul. Vezi mai multe imagini

Congelatorul ocupa partea inferiora si este impartit cu ajutorul celor trei sertare ce au o glisare completa spre exterior. Aici avem 76 litri capacitate si poate congela complet pana la 12 kg intr-o zi.

Samsung RB29HSR2DWW/EF nu e o combina incorporabila si nu va recomand sa o ascundeti in mobila de bucatarie pentru ca arata destul de bine. Are un design simplu si care nu uimeste prea mult, dar parca lucrurile simple dau imaginea cea mai buna. usile sunt unele reversibile, adica se pot deschide atat pe partea dreapta cat si pe stanga. Operatia esta e una simplu de facut si nu iti trebuie cine stie ce cunostinte. 178 x 59.5 x 66.8 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza aceasta combina de la Samsung si sunt unele standard in majoritatea modelelor.

Samsung-RB29HSR2DWWEF

Daca cauti o combina frigorifica care sa nu coste prea mult si sa vina cu un sistem de racire fara gheata iti recomand modelul de fata. Vine de la un brand bun, are un volum suficient de racire si o autonomie de 20 ore in caz ca ramaneti fara curent. Clasa de eficienta energetica e una bun si aici vorbim de A+. Consum mult mai putin comparativ cu modelele vechi si asta si din cauza compresorului modern. Nivelul de zgomot ajunge pana la 39 db, deci nu va va deranja prea tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *