Samsung RB29HSR2DSA – combina frigo cu volum 300 l si finisaj inox

Samsung RB29HSR2DSA este o combina frigorifica destul de noua pe piata si m-a atras faptul ca are un volum mare pentru depozitare si un design placut. Aceste aparate sunt recomandate daca intentionezi sa pastrezi ceva alimente pentru congelat, dar si unele proaspete ce le poti consuma in cateva zile. Activitatea de racire este sustinuta de un compresor economic alaturi de sistemul de circulare al aerului No Frost. Toate aparatele moderne beneficiaza de acesta dotare si are avantajul ca nu mai este necesara curatarea periodica de gheata.

Frigiderul din cadrul modelului Samsung RB29HSR2DSA are un volum de 192 litri si este compartimentat in 3 parti cu ajotorul rafturilor din sticla. Compartimentele pentru branzeturi si legume/fructe beneficiaza de temperaturi si umiditati optime pentru a pastra o perioada mai indelungata alimentele depozitate aici. Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ – adica are un consum redus de energie. Congelatorul ocupa partea inferioara, are capacitatea de 98 litri si trei rafturi cu o deschidere buna pentru o incarcare si descarcare rapida. Pentru o buna vizibilitate la interior a fost integrat un sistem de iluminare pe baza de leduri albe.

Frigider-Samsung-RB29HSR2DSA-300x300

Design bine pus la punct pentru  Samsung RB29HSR2DSA

Designul aparatului e unul reusit si sunt sigur ca se integreaza in orice bucatarie. Nu e o combina frigorifica incorporabila si nu as alege varianta sa o incadrez in mobila de bucatarie pentru ca la exterior arata chiar bine. Are dimensiunile de 59.5 x 66.8 x 178 cm, finisaj din inox antiamprenta si manere incorporate in usa pentru a pastra liniile elegante. Controlul aparatului este unul digital si se poate face din cadrul panoului de comanda ce apare la deschidere usii. Aici gasim si un  display lcd ce afiseaza temperatura din cele doua compartimente. Per total pare o achizitie buna daca esti in cautarea unui aparat frigorific ce vine de la un brand bun si care are un pret mediu pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *