Cuptor incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL

Atunci cand mobilam bucataria trebuie sa avem in vedere achizitia unor electrocasnice moderne pentru un efect vizual placut. Samsung NV75K5571RS/OL este un cuptor electric incorporabil ce mi-a atras atentia mai ales prin prisma designului exterior. Este destul de bine finisat, butoanele sunt destul de generoase si usor de lucrat cu ele, iar displayul lcd este usor de citit

Cu totii ne intrebam care este cel mai bun cuptor incorporabil electric. Sunt de parere ca diferentierea in ziua de azi de face in functie de design si brand pentru ca toate ofera cam aceleasi functii de gatire. Cuptorul incorporabil Samsung are o capacitate de 75 litri si este incadrat in clasa de eficienta A. Controlul mecanic raspunde foarte bine la comenzi, iar pentru activarea functiilor suplimentare putem folosi butoanele cu touch.

Cuptor-incorporabil-Samsung-NV75K5571RSOL-300x300

Curatarea este o dotare pe care trebuie sa o luam in seama in cazul achizitiilor acestor dispozitive. Nu cred ca nimeni vrea sa isi bata capul cu curatarea clasica si trebuie sa stim ca aceasta activitatea poate dauna si piesele interne. Samsung NV75K5571RS/OL dispune de curatare pirolitica, asadar o curatare usoara ce trebuie folosita la intervale stabilite.

Aparatul de gatire dispune de urmatoarele functii de gatire: convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare sau mica, incalzire superioara/inferioara, etc. La acest capitol nu prea sunt minusuri de precizat pentru ca putem gati chiar si mai multe feluri de mancare fara ca aromele interioare sa se amestece. pentru o buna vizibilitate la interior avem atasat un sistem de iluminare, iar protectia la deschiderea usii sau acces la butoane este asigurat de un sistem special ce nu permite manevrarea de catre copii.

Samsung NV75K5571RS/OL dispune de un design elegant: geam de culoare neagra cu patru straturi, maner de deschidere cu finisaj inox si dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 56.6 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *