Samsung NV70K3370BS/OL – cuptor electric argintiu la reducere

Samsung NV70K3370BS/OL e un model nou pe piata si se remarca prin capacitatatea de gatire de 70 litri, clasa energetica A si ventilator cu convectie. Se pot prepara simultan pana la trei feluri de mancare fara ca aromele sa se amestece si acest lucru duce la importante economii.

Aspectul exterior este bine pus la punct: butoane push-up, finisaj pe argintiu, usa din sticla cu geam de protectie in trei straturi. Se incorporeaza destul de usor in cadrul mobilei de bucatarie datorita dimensiunilor de 59.5 x 59.5 x 56.6 cm.

Pentru gatirea preparatelor Samsung NV70K3370BS/OL ne pune la dispozitie urmatoarele functii: grill cu suprafata mare, incalzire inferioara si superioara, convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mica, gatire cu functie timer. Dupa folosire se poate curata destul de usor cu ajutorul functiei de curatate pirolitica. Este o dotare importanta pe care trebuie sa o luam in seama atunci cand achizitionam un cuptor electric pentru ca nimeni nu vrea sa isi piarda timpul cu o curatare manuala.

Cuptor-incorporabil-Samsung-NV70K3370BSoL-300x300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *