Samsung NV70K2340RB/OL – cuptor electric cu geam protectie in 3 straturi

Cu o capacitate de 70 litri si 11 functii de gatire, Samsung NV70K2340RB/OL e o optiune buna daca esti in cautarea unui cuptor electric incorporabil cu un bun raport calitate/pret. Cuptoarele electrice sunt la moda in momentul de fata si foarte rar am vazut dispozitive ce se alimenteaza la reteaua de gaze. Vechile modele erau conditionate de presiunea de gaz si de multe ori rezultatele obtinute nu erau cele asteptate.

Electrocasnicul Samsung se remarca prin dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.6 cm, finisaj pe negru si geam de protectie cu trei straturi de sticla. Arata bine din punct de vedere estetic si il puteti completa cu o plita ceramica din aceeasi clasa. Butoanele dispun de dimensiuni generoase pentru o manevrare usoara, iar displayul lcd afiseaza informatii in legatura cu ciclul de gatire. Dupa folosire butoanele se pot introduce in locasurile proprii pastrand liniile aparatului.

Samsung-NV70K2340RBOL-300x300  Samsung NV70K2340RB/OL are in dotare 10 functii de gatire si ofera posibilitatea gatirii diferitelor tipuri de preparate la temperaturile dorite: grill cu suprafata mica/mare, incalzire inferioara/superioara, grill cu convectie de aer, etc. Nu trebuie sa stam mereu sa verificam starea preparatelor pentru ca putem seta timerul pentru o perioada anume. In starea de stand-by putem alege activarea functiei ceas.

Incadrarea in clasa A ii asigura un consum redus de energie electrica si asta puteti observa inca de la primele utilizari. Pentru curatarea interna a aparatului puteti folosi functia de curatare catalitica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *